e
Banner

Etiketler: nihal kansu



Mars Logistics 2021'de istihdamı yüzde 10 artıracak


Yayın: 26-04-2021
Kategori: Lojistik

Türkiye’de ilk koronavirüs vakasının duyulmasının üzerinden 1 seneyi aşkın süre geçti. Bu sürede Mars Logistics öngörmenin imkansız olduğu pandemi düzenine uyum sağlamak için büyük adımlar attı ve çalışma modelini değiştirerek geçtiğimiz yılı verimli bir şekilde tamamladı. Vakanın duyulduğu ilk günden itibaren önlemler almaya başlayan Mars Logistics, çalışanların sağlığı ve işin sürekliliğini sağlamak adına planlı adımlar atarak ve gerekli yatırımları yaparak sürece uyum sağladı.




Mars’ta mesai saatlerini çalışanlar belirliyor


Yayın: 07-11-2022
Kategori: Lojistik

Mars Logistics, uzaktan çalışma modeline ek olarak esnek çalışma modelini uygulamaya geçirdi. Çalışanlara istedikleri saatte ve istedikleri yerde çalışma imkanı sunan Mars Logistics, bu uygulaması ile çalışanların iş ve yaşam dengesini kolaylaştırmayı hedefliyor.




Mars Logistics güçlü projeleriyle eşitliğe yol alıyor


Yayın: 22-03-2023
Kategori: Lojistik

İki yıl önce başlattığı “Eşitliğin Cinsiyeti Yoktur” projesi ile şirket içi ve dışında toplumsal cinsiyet eşitliği algısını güçlendirmeyi hedefleyen Mars Logistics, kadın Tır sürücüleriyle sektördeki ön yargıları karıyor. Toplumsal cinsiyet eşitliğini her alanda savunmaya devam edeceklerini vurgulayan Mars Logistics İnsan Kaynakları Direktörü Nihal Kansu, kadın çalışan oranını ise yüzde 50’ye taşıyacaklarını söylüyor. 




Mars Logistics’te kadınların yolu her alanda açık


Yayın: 22-03-2024
Kategori: Lojistik

Eşitliğin Cinsiyeti Yoktur projesiyle şirket içi ve dışında toplumsal cinsiyet eşitliği konusunda güçlü bir farkındalık yaratan Mars Logistics, kadın tır sürücü sayısını 30’a çıkardı. Mars Logistics İnsan Kaynakları Direktörü Nihal Kansu, 2023’te şirket bünyesinde yeni istihdamda kadın çalışan oranını %34’e yükselttiklerini, 2024’te bu oranı yüzde 10 artırmayı hedeflediklerini söyledi.